Gran partit de l’equip infantil davant el líder malgrat perdre i quarta victòria consecutiva del benjamí

L’equip infantil de l’EF Vallvidrera ha firmat un gran partit davant el líder de la competició, el Gornal, malgrat perdre per 4 a 6. L’equip visitant ha fet un plantejament de joc molt directe, intentant treure avantatge de la seva superioritat física. L’EF Vallvidrera, però, s’ha mantingut sòlid i ha intentat sorprendre sortint a la contra. Quan faltaven 5 minuts per acabar el partit, l’equip local ha intentat fer un pas endavant i anar pel partit, però dues contres del Gornal han servit per sentenciar el partit. Gran evolució de l’equip, que compta amb noves incorporacions però també amb baixes importants, ja que a l’anada el resultat va ser de 10 a 0.

Paral·lelament, el Benjamí continua en ratxa i ja suma 4 victòries seguides

L’última per 6 a 3 contra l’Escolapis de Sarrià. L’inici de partit ha estat lent i l’equip local s’ha avançat després de marcar de penal. A l’inici del segon quart l’Escolapis ha capgirat el marcador amb dos gols, però, ràpidament el jugador de l’EF Vallvidrera, Claudio ha firmat un repòquer de gols donant la victòria a l’equip local.