Les estructures de la persona i per tant dels jugadors/ores som un conjunt, un tot indivisible que no es pot treballar per separat. Conscients de la teoria i defensors d’aquesta, entenem que el procés d’aprenentatge dels jugadors/es ha de ser global i holístic dins d’un àmbit esportiu relacionat amb la pràctica que correspon.

En situacions especials, però, es poden potenciar estructures per separat, per potenciar d’una manera analítica una d’aquestes estructures.

Aquestes situacions especials es treballarien a les tecnificacions, i aquestes sempre serien situacionals i complementaries a entrenaments sumatoris dins d’àmbits globals i holístics.

L’Escola de Futbol Vallvidrera utilitza dos sistemes d’ensenyament dins dels molts que existeixen anomenat descobriment guiat i resolució de problemes, en contraposició als comunament utilitzats: comandament directe i assignació de tasques.

Entenent l’inici de la nova activitat com una oportunitat de créixer per a tots els jugadors/es de Vallvidrera i els voltants, la temporada 21-22 subvencionem un 60% el cost de l’activitat.

Si en vols saber més, no dubtis en enviar un correu electrònic per a rebre tota la informació.

A continuació tens un flyer informatiu d’horaris i el formulari d’inscripció.

FORMULARI INSCRIPCIÓ