*Disposeu del comunicat en format paper penjat al quadre informatiu de la instal·lació

Aquest comunicat és per explicar la situació de l’Escola de Futbol de Vallvidrera, així com les gestions realitzades per part de l’AEE Institut Montserrat, nova entitat gestora del Camp de Futbol Vallvidrera, les darreres setmanes referent a aquest tema.

En primer lloc creiem que és important posar en coneixement de tothom que el Camp de Futbol de Vallvidrera és una instal·lació municipal gestionada per entitats o empreses privades. És el Districte de Sarrià- St. Gervasi qui periòdicament treu a concurs públic la gestió d’aquest equipament esportiu municipal i les condicions de gestió corresponents.

El passat mes de maig va publicar-se el concurs públic per a la gestió del Camp de Futbol Vallvidrera pels propers anys, en aquest plec, entre altres condicions  s’hi incloïa, per motius històrics, que l’entitat o empresa gestora havia d’assumir el compromís de gestionar l’Escola de Futbol de Vallvidrera amb un mínim d’hores setmanals d’activitat.

A principis de setembre es va publicar que l’AEE Institut Montserrat erem adjudicataris de la gestió i explotació del Camp de Futbol de Vallvidrera, coneixent-se, també que el CF Valldoreix i dues empreses més també s’havien presentat al concurs i havien estat no admesos per no complir algun o alguns requisits del plec per poder-se presentar.

Referent a l’històric de l’Escola de Futbol Vallvidrera, cal destacar que aquesta, històricament, ha estat gestionada i organitzada per l’empresa gestora de la instal·lació, concretament per LLeuresport SL i per Ludic 3 SL les dues empreses concessionàries anteriors. Ara fa dues temporades, Ludic 3 SL i el CF Valldoreix van arribar a un acord mitjançant el qual el primer cedia, temporalment, la gestió de l’Escola de Futbol Vallvidrera al CF Valldoreix en un acord validat pel districte de Sarrià-St. Gervasi amb la condició que aquesta cessió era per un any, renovable, però sempre vinculat a la durada del contracte vigent.

Fruit d’aquests precedents, a meitats de setembre mantenim els primers contactes amb el CF Valldoreix, per explicar-los que tenim l’obligació, segons el plec de condicions i les ganes, ja que som una entitat que hem treballat sempre en l’esport de base, de gestionar l’Escola de Futbol de Vallvidrera, i que, sent conscients de les dates en que estàvem, havíem d’arribar a un acord per a poder fer el traspàs de gestió de l’Escola, buscant la fórmula que les famílies i els nens no tinguin afectacions.

Desprès de vàries reunions amb el CF Valldoreix i d’esperar unes setmanes a que ells expressessin la seva posició, el CF Valldoreix ens va comunicar el passat divendres 18 d’octubre que consideraven que no hi havia cap opció d’arribar a un acord i que executéssim el que corresponia que ells tenien intenció d’ofertar l’activitat i adaptar-la fora dels horaris que oferiríem activitat de l’Escola de Futbol de Vallvidrera.

Vista la posició del CF Valldoreix respecte a l’escola, tot l’equip de la nostra entitat ens vàrem posar a treballar, tenint present les dates en que estem, en una proposta especial d’Escola de Futbol Vallvidrera.

En aquest camí hem volgut arribar a acords amb entitats del territori i ha estat així com hem arribat a un acord amb el club històric de Vallvidrera, el Vallvidrera Senglars i amb els seus col·laboradors per a arrancar un projecte d’Escola de Futbol de Vallvidrera amb diferents fases d’actuació, que s’iniciarà amb la tecnificació específica, passant per la creació dels primers grups/equips en una segona fase i que culminarà amb la creació dels primers equips federats de la història que competiran amb el nom d’Escola de Futbol de Vallvidrera la temporada 2020-2021. Un projecte ambiciós, obert i dirigit a tots els nens, nenes i joves de Valvidrera, Sarrià i tots els nuclis propers i del que estem convençuts que serà un èxit en els propers anys.

Les activitats que proposem en aquesta primera fase seran les següents:

  • Dimarts i dijous de 17:30h a 18:45h Tecnificació nens i nens de 5 a 11 anys
  • Dimecres i dijous de 17:30h a 19:00h Tecnificació nois i noies de 12 a 16 anys
  • Divendres de 17:30h a 19:30h Competició oberta amb franges per edats

L’escola de Futbol de Vallvidrera iniciarà l’activitat el proper dimarts 5 de novembre i aquest primer mes l’activitat serà oberta a tothom per a que nens, nenes i famílies conegueu el projecte i la dinàmica de funcionament i serà durant aquest període el moment de realitzar la inscripció a l’activitat escollida.

A partir del mes de desembre de 2019, en cas que hi hagi suficients nens, nens i joves iniciarem la creació d’equips, mantenint activitats de tecnificació en algunes de les franges, generant una activitat de tecnificació que serà compatible amb la participació en competició federada en altres clubs.

Per últim, volem aprofitar per a informar-vos que el proper dimarts 5 de novembre a les 19h realitzarem una reunió informativa al Centre Cívic de Vallvidrera per a totes aquelles famílies que tingueu interès en el projecte. I mentrestant, podeu contactar amb nosaltres al correu direcció@campdefutbolvallvidrera.com i al telèfon 93 406 83 09

Volem aprofitar aquest escrit per demanar disculpes a totes les famílies afectades pels canvis anteriorment exposats i per les molèsties que aquests fets hagin pogut ocasionar pel fet de produir-se una vegada iniciada la temporada.

Atentament,

Ignasi Velasco Casals

President

AEE Institut Montserrat

Comunicat oficial penjat al quadre d’informatiu de la instal·lació a dia 29 d’octubre del 2019.