Els equips infantil/cadet, benjamí i prebenjamí de l’EF Vallvidrera han jugat aquest cap de setmana els seus respectius partits de lliga. Malgrat que la pluja ha estat una de les grans protagonistes de la jornada, els equips de l’escola han fet una gran feina, aconseguint dues victòries i un empat.

L’infantil/cadet ha guanyat per 5 a 4 a l’Hospitalet Atlètic. Ha estat una victòria merescuda davant un bon rival que ha complicat les coses a l’equip. Malgrat que l’EF Vallvidrera s’ha avançat en un rebot després d’un córner, el mateix equip ha regalat l’empat. Minuts després, Nadir amb un xut exterior ha tornat a avançar els locals, però l’Hospitalet ha empatat a l’instant. A la mitja part, els tècnics han demanat als jugadors més paciència amb la pilota als peus i treballar més en l’elaboració de les jugades. Seguint aquestes indicacions, l’equip ha aconseguit posar-se 4 a 2 al marcador tot i fallar un penal i arribar en diverses ocasions més a porteria. L’Hospitalet, just després de fallar el penal l’EF Vallvidrera, ha marcat de nou. Finalment, l’equip ha pogut contenir l’Hospitalet gràcies a una bona tasca defensiva i només ha encaixat un gol en els últims minuts. Bona victòria de l’equip que, malgrat continuar invicte, encara té molt marge de millora.

Per la seva banda, el benjamí ha empatat a un davant el Col·legi Viaró en un encontre marcat per la pluja intensa. La mateixa pluja ha provocat que hagi estat un partit on no s’ha vist un futbol molt vistós però si moltes ganes i molta motivació. La primera part ha estat molt igualada i amb poques arribades. Al segon temps, l’EF Vallvidrera ha estat superior, però li ha faltat intensitat en els últims metres. Amb un xut exterior, Nil ha avançat els locals, però als minuts finals, a través d’una falta directa, el Col·legi Viaró ha empatat el partit.

Finalment, el prebenjamí ha guanyat en la seva visita al camp de l’Hospitalet Atlètic per 0 a 11. Ha estat un partit on els locals han jugat amb un equip de primer any i que l’EF Vallvidrera ha dominat de principi a fi. Aquesta és la primera victòria de la temporada i els permet renovar els ànims i agafar forces per encarar els següents partits.