Coincidint amb l’inici del curs escolar, l’Escola de Futbol Vallvidrera també reprèn l’activitat aquest dilluns, 13 de setembre. Comença una nova temporada que l’entitat afronta amb molta il·lusió i amb ganes de seguir oferint uns entrenaments pioners i de qualitat.

Després de l’estiu i amb les piles carregades és l’hora dels retrobaments entre companys d’equip, així com de conèixer i fer nous amics i amigues.

Dilluns i dimecres entrenen els equips prebenjamins i benjamins de 17.30 a 18.45 hores i els infantils de 18.00 a 19.15 hores. Els dimarts i els dijous és el torn dels menuts i les menudes des de les 17.30 fins a les 18.45 hores i dels equips aleví i cadet de 18.00 a 19.15 hores.

Paral·lelament, per poder acomplir les mesures i protocols covid vigents, l’Escola de Futbol Vallvidrera demana a tots els participants la màxima responsabilitat. Tot i que no cal utilitzar la mascareta durant l’activitat esportiva sí que és obligatòria en entrar i sortir de les instal·lacions o per circular pel recinte, entre d’altres. Recomanem portar una ampolla d’aigua individual per poder hidratar-se durant la pràctica esportiva.

Malgrat aquestes restriccions imposades per la situació epidemiològica, des de l’EF Vallvidrera esperen la màxima assistència per poder començar una temporada nova i il·lusionant.